Anul acesta vor incerca sa ajunga cu bine la finish actorul Michael Madsen, cantareata Eve si rapperul Xzibit. Dintre celebritati lipseste insa David Hasselhoff, un obisnuit al evenimentului.

Greu de spus cine a atras mai mult publicul la startul raliului Gumball: vedetele sau bijuteriile pe patru roti. Anul acesta participa masini Bugatti Veyron, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Rolls Royce si Bentley.

Convoiul a plecat din centrul Londrei spre Amsterdam, Copenhaga si Stockholm. De acolo, cele 120 de masini vor fi transportate pe calea aerului in America de Nord. Isi vor continua calatoria prin Boston, Quebec si Toronto. Traseul se incheie vineri la New York.

Dar sa nu credeti ca evenimentul e rezervat domnilor, fie ei si celebri.  "Trebuia sa fie si o femeie printre atatia barbati, asa ca iata-ma!. Asta e latura mea baietoasa: masini, motoare", spune Eve.

Eve nu e singura reprezentanta a sexului frumos la acest raliu. Fiica lui Mick Jagger, Jade, a venit si ea.

O problema pe care o pune acest raliu, cel putin pentru etapa britanica, e faptul ca in Regatul Unit se circula pe partea stanga a drumului.

Si Madsen a avut intr-adevar probleme, chiar daca si-a luat cu el un sofer britanic. Politistii i-au tras pe stanga, din cauza ca mergeau cu viteza prea mare. Madsen s-a retras din cursa, dar planuieste sa se alature din nou convoiului in timpul etapei nord-americane.

Incont.ro, disponibil si in varianta pentru mobil: m.incont.ro!