Printre cei care au in garaj un luxos Bentley Continental GT, in valoare de aproape 200.000 de dolari, se numara si cel mai bine platit fotbalist din lume - Cristiano Ronaldo. Potrivit celor de la Futebol Finance, Ronaldo castiga12 milioane de euro, fiind urmat de Messi, cu 10,5 milioane de euro.

Printre cei mai cunoscuti sportivi si soferi de Bentley se numara jucatorul de baschet Allen Iverson (Philadelphia 76ers) si jucatorul de baseball Carlos Silva. Ultimul are un model Bentley Continental Super Sport.

Si marca bavarezilor de la BMW este populara printre atleti. Jucatorul de fotbal Patrick Willis si cel de baschet Jordan Farmar conduc cate un BMW 750s, de peste 80.000 de euro. In schimb, jucatorul profesionist de golf Michelle Wie si Cristiano Ronaldo au cate un BMW X5.

Rolls Royce Phantom este una dintre masinile preferate de jucatorii de fotbal David Beckham si Cristiano Ronaldo. Fiecare detine un exemplar din modelul Phantom Dropherad, in valoare de peste 450.000 de dolari. Este de altfel si cel mai scump model al producatorului auto britanic.

Pe aceeasi lista se regasesc si sportivii Monta Ellis (legitimat la echipa de baschet la Golden State Warriors) si Al Harrington (legitimat la echipa de baschet Denver Nuggets), care au fiecare cate un Rolls Royce Phantom.

Celebrul calut cabrat nu poate lipsi din garajul niciunui milionar. Pe lista posesorilor de Ferrari ii regasim pe LeBron James si Andrew Bynum, ambii jucatori de bachet. Primul detine un Ferrari F430 Spyder, de circa 200.000 de euro, iar Bynum un F430 si un 599 GTB Fiorano, ultimul atingand suta de kilometri in doar 3,7 secunde.

Shawn Marion, jucatorul celor de la Dallas Mavericks are un Maserati Gran Turismo galben, al carui pret de catalog depaseste lejer 136.000 de dolari.

Sursa foto: Mediafax/AP

Citeste si

Cea mai scumpa clauza de reziliere a unui contract: 200 de mil. de euro, cat pretul a doua avioane luxoase

 Google cumpara Motorola pentru cele 17.000 de patente. Cine este omul care s-a imbogatit cu un miliard de dolari