In intervalul 1 mai 2010 - 1 mai 2011, Tiger Woods a incasat 75 de milioane de dolari din salarii, bonusuri, premii si drepturi de imagine, potrivit unui top intocmit de Forbes. Chiar si asa, din suma nu au fost scazute salariile platite agentilor si nici taxele.

Pe locul doi si trei s-au clasat baschetbalistii americani Kobe Bryant si LeBron James, care au incasat 58 de milioane dolari, respectiv 48 milioane.

Din top nu putea lipsi tenismenul Roger Federer, care a reusit sa adune 47 milioane dolari. Iar pe locul cinci s-a clasat jucatorul de golf, Phil Mickelson, cu 46,5 milioane dolari.

Fotbalistii, abia pe locul 6 la incasari

In varsta de 36 de ani, englezul David Beckham a reusit sa stranga 40 de milioane de euro din sportul cu balon rotund, care l-a facut faimos. Printre cele mai "banoase" contracte pe care le-a incheiat se numara cel cu Samsung prin care va deveni imaginea companiei la Jocurile Olimpice din 2012.

Starul Real Madrid , Cristiano Ronaldo s-a folosit de internet pentru a-si spori vizibilitatea in mediul virtual. Are 26 de milioane de fani pe Facebook si trei milioane pe Twitter. Iar averea sa este pe masura - 39 de milioane de dolari.

Chiar daca a castigat Liga Campionilor cu Barcelona, Lionel Messi s-a clasat "doar" pe locul 10 in topul celor mai bogati sportivi, cu o avere de 32,3 de milioane de dolari.

Vezi topul complet in revista Forbes.