Toti cei care vor sa semnalizeze institutiei diverse probleme de natura concurentiala in domeniul pieselor de schimb pentru automobile, pot trimite mesaje AICI!

Autoritatea romana de concurenta va realiza, pana pe 15 august, un sondaj de opinie online despre serviciile de intretinere si reparare a autoturismelor. La sondaj poti participa si tu, intrand pe site-ul institutiei.

Scopul acestei cercetari este acela de a cunoaste problemele pe care consumatorii le intampina cu ocazia operatiunilor de service (garantii, consultarea cu privire la tipul de piesa de schimb care se monteaza pe automobilele proprii, relatia cu asiguratorii s.a.), se arata in comunicatul institutiei.
 
Sondajul online este o premiera pentru Consiliul Concurentei. Daca vom ajunge la concluzia ca exista probleme, vom interveni pentru remedierea celor de natura concurentiala si vom sesiza institutiile in masura sa actioneze in ariile ce nu sunt de competenta noastra, a spus presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.