Dupa ce a fost protagonista principala a unui alt spot publicitar pentru Fiat 500 Abarth, intitulat "Seduction" si care a fost considerat cea mai sexy reclama din pauza Super Bowl-ului 2012, Catrinel Menghia apare acum alaturi de actorul Charlie Sheen in reclama Fiat 500 Abarth - "House Arrest".

In noul clip, Charlie Sheen conduce o masina Fiat 500 Abarth prin interiorul unei case somptuoase, atragand admiratia mai multor femei. Spre finalul spotului, Charlie Sheen se da jos din masina, fiind vizibila bratara de monitorizare pe care actorul o are la un picior, si isi saluta admiratoarele. Ulterior, spre el se indreapta Catrinel Menghia, care apare in clip purtand o rochie rosie.  "Imi place cand sunt arestat la domiciliu. Ce primesc pentru faptul ca m-am comportat bine?", o intreaba Charlie Sheen pe Catrinel Menghia, in timp ce fotomodelul roman ii zambeste provocator.  Spotul se incheie cu sloganul "Baietii rai nu sunt toti egali". 

Noul serial al lui Charlie Sheen, "Anger Management", va avea premiera in SUA in iunie anul acesta, potrivit Mediafax.

In mai 2010, actorul a semnat un contract pentru doua noi sezoane din serialul "Doi barbati si jumatate/ Two and a half men" si a obtinut o marire de onorariu, ajungand sa castige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienta saptamanala de circa 15 milioane de telespectatori in SUA.  Charlie Sheen a fost insa concediat, in primavara anului 2011, de producatorii serialului "Doi barbati si jumatate", din cauza numeroaselor scandaluri din viata lui privata.

Actorul a reactionat imediat si a dat in judecata grupul Warner, pe care l-a acuzat de ruperea abuziva a contractului si de la care a cerut daune de 100 de milioane de dolari. Ulterior, locul lui in serial a fost luat de Ashton Kutcher.

Catrinel Menghia este un model international de succes si a prezentat diverse creatii vestimentare pentru mari case de moda, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni si a aparut in paginile multor reviste de moda celebre.