Daca prima reclama vizeaza automobilul american Dodge Durango, cel de-al doilea spot prezinta sub sloganul „Oficial, masina visurilor tale” modelul Chevrolete Corvette.

Totodata, nu se poate sa nu fi vazut celebra reclama la Mercedez-Benz E Class, in care o tanara atragatoare confunda fast-food-ul cu biblioteca, constructorul german aratand astfel ca autoturismele produse nu sunt doar frumoase pe exterior, ci si competitive din punct de vedere tehnic.

Nici Smart nu se lasa mai prejos cu spotul in care isi dezvaluie conceptul de doua locuri, sub sloganul „Fii deschis” („Open your mind”).

Cei de la Hyundai au mizat insa pe factorul emotional atunci cand au ales sa realizeze o reclama care sa-i aiba drept protagonisti doi copii destul de descurcareti si pasionati de condus.

In schimb, Audi R8 se vrea a fi vazut precum o masina clasica a timpurilor moderne. Cel putin asta rezulta din reclama de mai jos, in care politistul este amenintat de hot ca distruge autoturismul daca nu il lasa sa scape.

In video-ul de mai sus poti urmari acestea si alte cateva spoturi publicitare la cele mai cunoscute branduri de masini.

Vezi si:

Reclame haioase la Dacia in Maroc

Razboi intre Nissan si Ford din cauza unei reclame! Vezi despre ce este vorba