A fost inmatriculat un Ferrari nou, in timp ce, la nivelul primelor sapte luni din 2015, numarul acestora a ajuns la patru, in scadere cu 20% fata de aceeasi perioada din anul anterior.

La categoria masinilor second-hand, Ferrari este prezenta cu doua autoturisme inmatriculate in iulie, si sase exemplare in ianuarie - iulie 2015.     

In ceea ce priveste Lancia, luna trecuta au fost inmatriculate 23 de unitati, dintre care un singur exemplar nou. In acelasi timp, in primele sapte luni ale anului au fost consemnate 152 de inregistrari, dintre care numai doua in categoria autoturisme noi.     

Doi bolizi marca Lamborghini au intrat in posesia unor soferi romani luna trecuta. Per total, in perioada ianuarie - iulie, numarul inmatricularilor noi de Lamborghini s-a situat la patru, in crestere cu 33,33% fata de intervalul similar din 2014.    

La categoria marci rare se mai, intra, de asemenea, o unitate noua McLaren inmatriculata in Romania, in iulie.     

Conform DRPCIV, numarul inmatricularilor de autovehicule noi a crescut, in iulie, cu 14,72% pana la 12.253 de unitati, fata de aceeasi luna din 2014. Din totalul de vehicule noi inmatriculate, 9.253 de unitati au fost reprezentate de autoturisme, in crestere cu 10,58% fata de luna corespunzatoare din 2014, cand erau consemnate 8.368 de unitati.