Audi a lansat o aplicatie pentru clientii sai, care vor sa afle totul despre ce face masina lor.

Peste 300 de elemente din autoturism (exterior-interior) sunt recunoscute de camera unui smartphone sau a unei tablete si toata informatia despre acel obiect este afisata pe ecran. Exista descrieri simple, 3D si materiale video pentru intelegerea perfecta a functiilor anumitor lucruri din masina.

De exemplu, daca soferul pune camera in dreptul bordului pe beculetul care arata ca nu mai e apa pentru stergatoare, tableta sau telefonul te trimit sa ridici capota si sa depistezi tot cu camera gadget-ului unde este vasul cu lichid pentru parbriz.

Aplicatia te conecteaza si direct la un server pentru alte probleme pe care nu poate sa le inteleaga si sa le rezolve singura.  

Primul Audi pentru care s-a dezvoltat programul a fost A1, dar nu de la inceputul existentei lui. Acum, nemtii au pregatit un manual de instructiuni tip realitate augmentata si pentru A3. Informatia este livrata si in limba engleza. Deocamdata, doar cei cu iPhone sau ipad o pot folosi, insa la toamna va fi sigur disponibila si pentru gadget-urile cu Android.