"Sănătatea şi protecţia clienţilor şi partenerilor noştri sunt printre principalele preocupări ale companiei în dezvoltarea şi adaptarea produselor şi serviciilor noastre. Astfel, pentru a răspunde nevoilor clienţilor noştri de protecţie sporită în contextul actualei pandemii de COVID-19, am decis adoptarea unei măsuri speciale privind extinderea, fără niciun cost suplimentar, a acoperirii poliţelor de călătorie în străinătate pentru toţi asiguraţii care au deja o astfel de poliţă, sau care vor încheia una. Această acoperire extinsă este valabilă pentru toate poliţele de asigurare de călătorie în străinătate, şi include de acum şi asistenţa medicală de urgenţă în cazul infectării cu coronavirus, precum şi repatrierea, în caz de deces cauzat de COVID-19", informează compania într-un comunicat.

Acoperirea extinsă este aplicabilă indiferent de ţara de destinaţie, pentru evenimente produse începând cu 22 iulie 2020, fiind valabilă până la data la care se va comunica decizia de modificare sau încetare a acestei măsuri speciale, decizia urmând a produce efecte pentru viitor.

Prin astfel de măsuri, compania continuă strategia sa de dezvoltare pe segmentele de asigurări non-auto, oferind servicii pentru acoperirea riscurilor de călătorie peste graniţe.

Omniasig Vienna Insurance Group, companie prezentă de 25 de ani pe piaţa asigurărilor din România, are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale şi agenţii extinsă la nivel naţional, având peste 1.100 de angajaţi.