Potrivit unui anunt al operatorului, Wizz Air creste frecventa zborurilor in intreaga retea din Romania cu o medie de 13% si ofera la pret redus mai mult de 3 milioane de locuri pentru sezonul de iarna, pe 133 de rute, spre 22 de tari din Europa.

Pentru a sarbatori sezonul viitor, Wizz ofera o promotie de o zi de 25% pentru mai mult de 500.000 de locuri pentru toti pasagerii ce rezerva calatorii in data de 9 martie, pana la miezul noptii.

Reducerea de 25% se aplica pentru tarife care includ taxele, costurile obligatorii si un bagaj de mana mic (max.: 42 x 32 x 25 cm), dar exclud taxa de administrare.

Pretul se aplica numai pentru rezervarile efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicatiei WIZZ pentru mobil. Perioada de calatorie trebuie sa se incheie pana pe 31 mai 2017.

Totodata, pasagerii care isi planifica vacanta pentru sezonul de iarna pot alege dintre cele 56 de destinatii Wizz Air disponibile in reteaua din Romania, inclusiv Dubai, Tenerife, Lamezia Terme, Tel Aviv, Lisabona sau Malaga, locuri cu soare tot timpul anului.

Iar pentru cei care vor sa se bucure de un city-break, Wizz Air zboara catre o multime de orase interesante precum Roma, Berlin, Billund, Stockholm sau Bruxelles.

Pentru 2017, Wizz a anuntat deja inceperea a 14 noi rute spre noua tari din Romania, precum si adaugarea de noi aeronave bazelor din Cluj-Napoca si Craiova. Anul acesta Wizz Air va avea alocate 22 de aeronave in Romania, inclusiv 5 aeronave Airbus A321 noi, de ultima generatie, cu 230 de locuri. Totodata, compania va angaja peste 750 de membri de echipaj.

De cand a intrat pe piata locala, Wizz Air a transportat mai mult de 28 de milioane de pasageri spre si catre Romania.

Wizz Air opereaza o flota de 77 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigura conexiunea intre 138 de destinatii din 40 de tari. Compania are o echipa de peste 3.000 de angajati si a transportat 23 de milioane de pasageri in 2016.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares si este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referinta la nivel global in ceea ce priveste recunoasterea sigurantei companiilor aeriene.

RUTE WIZZ AIR DIN ROMANIA (CLICK AICI PENTRU A MARI IMAGINEA)