Astfel, pasagerii din Cluj-Napoca isi pot rezerva deja bilete pe wizzair.com catre Malta, Larnaca si Stockholm, pretul biletelor fiind de 104 lei, pe segment, cu toate taxele incluse.

Wizz a anuntat, la inceputul lunii, si introducerea zborului din Cluj catre Bratislava, incepand din 10 martie.

Cu sase aronave moderne Airbus A320 si cu un echipaj local format din aproape 200 de profesionisti in domeniul aviatiei, Wizz Air ofera acum din Cluj-Napoca 35 de destinatii spre 17 tari, cu preturi pornind de la 39 de lei, pe segment.

Astfel, operatorul low-cost ofera peste 1,9 milioane de locuri la vanzare pe rutele sale din Cluj-Napoca in anul 2017, ceea ce reprezinta o crestere cu 26% de la an la an. Anul trecut, peste 1,3 milioane de pasageri au calatorit cu Wizz Air, din orasul transilvanean.

Citeste si: Tarom intra in batalia cu companiile low-cost. Operatorul de stat vinde bilete la preturi pornind de la 39 de euro

”Saptamana aceasta, lansam trei rute noi mult asteptate spre Malta, Larnaca si Stockolm de pe aeroportul din oras, ce vor fi destinatii perfecte de vacanta pentru pasagerii nostri. Echipajul nostru dedicat asteapta sa ii intampine la bordul aeronavelor pe pasagerii frecventi, dar si pe cei aflati la primul zbor Wizz, pe toate cele 35 de destinatii disponibile din Cluj-Napoca”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

Wizz Air opereaza o flota de 79 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigura conexiunea intre 138 de destinatii din 40 de tari. Anul trecut, cei peste 3.000 de angajati ai companiei au deservit peste 23 de milioane de pasageri, care au ales sa zboare cu operatorul low-cost.