Pentru unii clienti mai norocosi ai Delta Airlines, Mos Craciun a venit cu bilete reduse. Din cauza unei erori in sistem, compania aeriana a oferit bilete de avion de numai 12,83 dolari, potrivit clientilor, care s-au grabit sa anunte descoperirea pe retelele de socializare.

Zborurile pe teritoriul SUA au ajuns astfel sa coste intre 40 si 68 de dolari. Dar de adevarate chilipiruri s-au bucurat cei care voiau sa faca o calatorie dus-intors din Oklahoma la St. Louis, ajungand sa zboare la clasa intai pentru numai 12,83 dolari. Agentii de turism au profitat de ocazie si au rezervat in interval de o ora, cat a durat remedierea erorii, bilete pentru ei, dar si pentru clientii lor.

Rutele care in mod obisnuit costau sute de dolari sau chiar mii, au putut fi acum parcurse cu numai 27 de dolari, cum este cazul Tallahassee - Los Angeles.

Purtatorul de cuvant al Delta a spus ca firma va onora toate comenzile, indiferent daca aestea au fost facute prin site-urile proprii sau prn agentiile afiliate. Potrivit acestuia, nu se stie deocamdata cate bilete au fost vandute cu pretul gresit.