"Poate mai prind si eu sa fac patru ore de aici la Oradea cu masina, nu 12. Toate treburile astea noi le platim acum", a spus Tiriac la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV.

La intrebarea unuia dintre moderatori cu privire la destinatia fondurilor alocate de autoritati pentru lucrarile de infrastructura, omul de afaceri a spus ca nu stie unde au ajuns banii.

"Spune-mi te rog unde s-a dus vreo jumatate de trilion, 500 de miliarde, sa zic numai o parte din PIB-ul ultimilor 20 de ani. Banii astia ar trebui sa-mi arate ceva. Unde sunt? Eu nu stiu", a spus omul de afaceri.

Vezi aici care sunt planurile autoritatilor in materie de autostrazi!

El a adaugat ca a incercat sa afle, in calitate de mare contribuabil la buget, la ce sunt folositi banii incasati din taxe, insa nu a primit un raspuns.

"Niciodata nu mi s-a raspuns nici direct, nici indirect, iar sa fiu sincer eu nu cred ca stie cineva pe unde s-au scurs toti acesti bani", a mai spus Tiriac.

Grupul Tiriac Holdings, controlat de fostul tenisman, are activitati in principal pe segmentele auto, imobiliare, servicii financiare, leasing si transport aerian.

Citeste si:

Ce spune Ion Tiriac despre piata imobiliara, Codul Muncii si despre cum i-a afectat criza afacerile!

Cand crede Ion Tiriac ca va iesi Romania din criza!