Si Air France va lansa la 30 martie a patra cursa aeriana zilnica pe ruta Bucuresti - Paris, a anuntat luni compania. 

"Incepand cu data de 30 martie 2015, Air France iși va consolida prezenta la Bucuresti prin introducerea unei noi frecvente zilnice intre Bucuresti si Paris. Acest nou zbor se adauga celor trei zboruri efectuate de Air France si celor doua zboruri efectuate de Tarom, zilnic, pe ruta Bucuresti - Paris. Membre in aceeasi alianta aeriana, Skyteam, Air France sși Tarom au incheiat un acord de colaborare pentru aceste zboruri, asigurand astfel conexiunea facila atat a pasagerilor Tarom cat si Air France spre alte destinatii intercontinentale", potrivit companiei. 

Orele de decolare vor fi 11.55 (Bucuresti), respectiv 07.15 (Paris). Durata zborului este de aproximativ trei ore.

"Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care calatoresc intre Romania si restul lumii un numar mai mare de posibilitati de transfer prin aeroportul Paris - Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor sa profite de multiple corespondente europene și intercontinentale avand totodata conexiuni mai scurte pe aeroportul francez", anunta compania.

Astfel, pasagerii romani care vor dori sa calatoreasca mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York si San Francisco vor avea ca timp de asteptare minim 50 de minute si maxim 2 ore si 40 de minute. La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar și Atlanta, New York, Cincinnati si Montreal.