Potrivit Tarom, cei care isi rezerva bilete din Bucuresti catre Roma si Viena, in perioada 28-31 iulie 2016, vor plati 79 de euro, dus-intors (toate taxele incluse).

Totodata, pentru calatoriile din Bucuresti catre Atena, Salonic, Praga si Stockholm, rezervate in aceeasi perioada, pretul platit pentru un bilet dus-intors (toate taxele incluse), va fi de 99 de euro.

“Oferta este valabila pentru calatoriile dus-intors efectuate in perioada 01 octombrie 2016 - 31 octombrie 2016 (data ultimului retur), pe curse operate Tarom si este supusa unor termene si conditii (durata minima de sedere la destinatie este de 2 zile sau noaptea de sambata spre duminica, iar durata maxima de sedere este de 15 zile, modificari permise cu plata unor diferente tarifare si a unei taxe de 50 euro, restituirea nu este permisa)", precizeaza operatorul aerian de stat.

Calatoriile pot fi incepute si din alte puncte din Romania unde compania opereaza zboruri directe catre Bucuresti (Oradea, Satu Mare, Cluj, Timisoara, Suceava, Iasi) cu plata unei diferente de tarif si taxe de aeroport, mai anunta Tarom.

Locurile la aceste oferte sunt limitate. Transportul bagajului de cala este gratuit in limita maxima de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mana. Check-in-ul este, de asemenea, gratuit, atat in aeroport, cat si online si pe mobil.

Biletele sunt disponibile la vanzare atat pe site-ul www.tarom.ro (si varianta mobila m.tarom.ro), cat si prin agentiile proprii si partenere.

Sursa foto: Facebook