"Sunt niste chioscuri, fiecare arata asa cum arata astazi. Intentia noastra este sa facem o uniformizare a chioscurilor respective, sa arate precum cele de epoca", a spus Sophocleous, la prima conferinta cu presa. 

Dimitrios Sophoclepus a afirmat ca merge in Gara de Nord aproape saptamanal, la 7:30 dimineata, si observa lucrurile care sunt in neregula. 

"Speram ca in 2-3 luni niste puncte negre din Gara de Nord vor fi schimbate. Cred ca am tot sprijinul de la seful de gara si de la directorul de regionala", a adaugat seful CFR. 

Schimbarile vizeaza reabilitarea bancilor si scaunelor, schimbarea cosurilor, dar si zugraveli, atunci cand vremea o va permite. Pentru activitatea din urma, Sophocleous a afirmat ca materialele vor fi achizitionate de CFR, iar lucrarile ar putea fi realizate de angajatii companiei, dupa acordul sindicatelor.  Pe de alta parte, repararea acoperisului de pe peron ar implica o investitie majora, pentru care CFR nu a bugetat fonduri deocamdata si care face obiectul unui proiect separat.