Biletele rezervate la acest tarif, din Timisoara, trebuie sa fie pentru calatorii efectuate in perioada 6 februarie si 31 martie.

Ryanair anunta, totodata, si un record al rezervarilor in avans pentru rutele sale din calendarul de vara din Timisoara, care include 7 noi rute catre Bucuresti, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra si Milano.

“Ryanair este incantata sa marcheze aniversarea a 5 luni de tarife reduse la Timisoara prin scoaterea la vanzare a peste 20.000 de locuri, la doar 5 euro. Suntem multumiti de rezervarile in avans record pe rutele din cadrul Calendarului Vara 2017 Timisoara, care include 7 rute noi catre Bucuresti, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra Stansted si Milano Bergamo, care vor aduce 600,000 de clienti pe an si vor sustine 450 de locuri de munca la Aeroportul Timisoara, totul pentru ca noi continuam sa crestem traficul si investitiile in regiunea Banat si Romania”, a explicat, intr-un comunicat, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Romania si CEE Ryanair.

Rezervarile se fac pe site-ul oficial al operatorului: www.ryanair.com.