„În judeţul Braşov printre proiectele pe care le analizăm se află şi Aeroportul Braşov, o investiţie extrem de importantă pentru dezvoltarea judeţului Broaşov şi a judeţelor din vecinătate. Lucrările se desfăşoară într-un ritm susţinut. Progresul este evident faţă de vizita anterioară. Aeroportul este finanţat de consiliul judeţean, de primărie şi, evident, şi de Guvern”, a afirmat Ludovic Orban joi la vizită pe şantierul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav.

Şeful Executivului a adăugat că ”în plus faţă de cele 50 de milioane alocate prin legea bugetului de stat pentru acest obiectiv de investiţii, Executivul va mai aloca în cursul acestui an încă 25 de milioane din Fondul de rezervă al Guvernului”.

„De asemenea, şi anul viitor vom veni cu sumele necesare în completarea resurselor de care dispun autorităţile locale, astfel încât să fim siguri că această investiţie este finalizată cât mai repede", a conchis Orban, potrivit Agerpres.

Premierul efectuează joi o vizită în judeţul Braşov alături de ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, ministrul Dezvoltării Ion Ştefan şi ministrul Transporturilor.