"Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. scoate la concurs 2 posturi de Director, în data de 24.08.2020, după cum urmează: Director Direcţia Implementare Proiecte/ C.N.A.I.R. Central; Director Direcţia Resurse Umane/ C.N.A.I.R. Central. Pentru poziţiile menţionate, contractele individuale de muncă sunt pe perioadă nedeterminată", potrivit unui comunicat CNAIR.

Anunţurile privind posturile scoase la concurs sunt publicate la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/cariera/concursuri iar condiţiile de participare, tematica şi bibliografia se pot obţine de la Biroul Pregătire Personal şi Relaţia cu Sindicatele, la telefon 021.264.33.71 şi la adresa de e-mail [email protected].

"Suntem în plină campanie de angajare de personal, atât personal executiv de care avem mare nevoie, şi aici mă refer la inginerii constructori, dar în acelaşi timp avem nevoie şi de personal de conducere înalt calificat. Vorbesc de poziţia de director de implementare proiecte pe care am scos-o la concurs. Dacă sunt oameni care îşi iubesc ţara şi care deţin o experienţă bună îi rog să vină la această competiţie. De asemenea, mai avem un post cheie de conducere care se scoate la concurs: postul de director resurse umane. De foarte mulţi ani, compania noastră suferă de o lipsă de calificare, o lipsă de capacitate administrativă a personalului ca să poată implementa proiecte atât de mari. Personalul acesta, care este element cheie al acestui proces de implementare a proiectelor, trebuie neapărat să fie instruit. Pentru asta avem nevoie de un manager de resurse umane cu experienţă, care poate veni şi din zona corporatistă sau din zona altor companii de stat, care să ne aducă plus valoare. Concursurile vor fi corecte. Selecţia se va baza pe un singur criteriu: profesionalismul", a declarat directorul general al CNAIR, Mariana Ioniţă, într-un mesaj video.

Săptămâna trecută, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunța că recrutează specialişti în domeniile inginerie, căi ferate, drumuri şi poduri, economişti şi jurişti. Pentru poziţiile menţionate, contractele individuale de muncă sunt pe perioadă nedeterminată.