Sa incepem cu Facebook. Este reteaua sociala care a provocat cele mai mari valuri pe internet. Chiar doua milioane de romani au cont pe Facebook si multi posteaza zeci de poze saptamanal si schimba impresii cu prietenii.

Compania a avut sediu in Palo Alto din 2004 si pana acum, cand a decis sa se mute in fostul sediu al Sun Microsystems in Menlo Park. Si asta pentru ca sediul era mult prea mic pentru ambitiile Facebook, dupa cum noteaza cei de la Mashable. Incont.ro iti arata poze din vechiul si din noul sediu, care este inca neamenajat.

Fostul sediu din Palo Alto

Noul sediu (sursa foto: Mashable.com)

Si cei de la Google se pot mandri acum ca au un sediu impunator. Recent au cumparat cea mai inalta cladire din Dublin pentru 100 de milioane de euro pentru ca vechiul sediu era de acum neincapator. Si pentru ca birourile celor de la Google sunt cunoscute pentru facilitatile sale de distractie, nu putem uita salile de jocuri video si cele unde te poti odihni la pranz daca esti prea obosit.

Daca vrei sa joci biliard

Sau poate preferi jocurile video

Ce ai zice de o clipa de relaxare?

Sursa foto: Google

Iar daca "ciripesti" toata ziua pe Twitter cu prietenii, ne-am gandit ca ai vrea sa vezi cum arata si birourile angajatilor gigantului.

 

Poti chiar sa te uiti la televizor in pauza de lucru

Sursa foto: www.techxav.com

Nu ii putem uita nici pe cei de la LinkedIn care au adus CV-urile pe internet. Iar numarul membrilor site-ului este si el impresionant - 90 de milioane de utilizatori. Dar sa vedem cum arata birourile celor care au "grija" de CV-urile noastre.

La fel ca restul angajatilor marilor companii IT, si cei de la LinkedIn au un spatiu numai bun pentru relaxare: