Calculatoare colorate

In urma cu cativa ani, utilizatorii puteau sa isi aleaga un calculator cu o carcasa in diverse culori neon. Cei de la Business Insider scriu ca multi se indentificau cu computerul, in functie de culoarea aleasa. In schimb, acum PC-urile sunt doar gri.

Final Cut Pro 7

Programul Final Cut Pro 7 avea mai multe specificatii si era mai util decat versiunea actuala Final Cut X. Clientii au fost atat de nemultumiti, inca Apple a luat decizia de a pune iar pe piata Final Cut Pro 7.

Aplicatia VLC Media Player

A fost disponibila in magazinul App Store doar pentru cateva saptamani, dar s-a bucurat de succes pentru ca utilizatorii care o foloseau puteau asculta orice fisier, indiferent de extensia acestuia.

G4 Cube

Unul dintre cele mai inventive unitati de calculator, firele si placa de retea fiind incorporate intr-un simpla "cutie" de plastic.

Logo-ul Apple in culorile curcubeului

Colorat, inovativ si de neuitat, logo-ul vechi Apple a fost inlocuit acum de un mar argintiu.

Mesajele de sistem in caz de erori

Acum, sunt mai putine erori de sistem, insa nimeni nu uita imaginea unei figurine Macintosh care scotea limba in cazul unei probleme in sistemul OS.

Mouse-ul

Un alt produs care a marcat istoria Apple la inceputul lui 2.000 era mouse-ul in forma de puc de hockey.

Logo-ul Apple de pe butonul de comanda

Cele doua butoane luminoase de pe a doua generatie de iPod-uri

Erau atat de luminoase in intuneric si faceau ca iPod-ul sa para cat mai real. Insa, la urmatorul model de iPod ele au disparut.

si....Steve Wozniak

Compania nu ar fi existat fara el. Wozniak si Jobs sunt cei doi care au pus pe picioare gigantul Apple. El figureaza si acum pe statul de plata al Apple si primeste "un salariu mic".

Citeste si

Cat de profitabile sunt cupoanele de reduceri de 90% pentru clienti

BNR ingroapa refinantarile cu noile conditii de creditare. Ce are de gand banca centrala