La categoria stirilor din sport, Sport.ro ramane in continuare cel mai iubit site de sport din Romania si in luna iulie, inregistrand de asemenea un trafic record, cu 2.384.562 de clienti unici si 44.854.018 de afisari.

Continut premium de la Jocurile Olimpice

Cei care intra pe Stirileprotv.ro pot vedea o super galerie foto cu cele mai spectaculoase imagini de la evenimentul sportiv al anului. Prin colaborarea incheiata cu Getty Images, agentia foto oficiala a Jocurilor Olimpice 2012, si parteneriatul cu Coca-Cola, site-ul ofera experienta unica a imaginilor de tip "panoramic" si "gigapixel", care sunt incarcate zilnic pe pagina http://panorama.stirileprotv.ro/.

Evenimentele care au atras cele mai multe click-uri

Stirile despre testele de la evaluarea nationala si cele privind examenul de bacalaureat au fost printre cele mai accesate de cititori in luna iulie. De asemenea, suspendarea in Parlament a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si referendumul organizat pentru demiterea acestuia - au fost cele mai accesate teme de politica interna.

Un alt eveniment care a strans multe click-uri a fost cel referitor la Adrian Nastase, in timp ce - pe plan economic - influenta crizei politice asupra cursului valutar a ramas permanent in atentia utilizatorilor stirileprotv.ro. Nu in ultimul rand, evenimentele care au tinut primele pagini ale publicatiilor internationale au fost si in atentia user-ilor stirileprotv.ro: Jocurile Olimpice de la Londra, crimele din Colorado, atentatul din Bulgaria si chiar dezbaterea provocata de descoperirea "particulei lui Dumnezeu" la CERN.

Stiri mobile: pe smartphone si tableta

Au fost inregistrate 1.821.589 de vizite in luna iulie pe m.stirileprotv.ro, care se claseaza pe locul 3 in topul mobisite-urilor din Romania, dupa liderul m.sport.ro (2.905.863 vizite) si m.gsp.ro.

In luna iulie, numarul posesorilor de iphone, ipad si iPod care si-au descarcat aplicatia Stirileprotv a ajuns la 80.000, in timp ce numarul utilizatorilor de aparate mobile cu sistemul Android a urcat la 107.000.

Lider pe Facebook la categoria Stiri generale

Site-ul StirileProTV.ro si-a reconfirmat pozitia de lider si pe Facebook, fiind pagina de stiri cu cei mai multi fani din Romania: peste 276.000. Tot in luna iulie, peste 35.000 de romani au votat in aplicatia "Referendum 2012: Esti de acord cu demiterea lui Traian Basescu?".

ProTV NEWS – online news channel

Site-ul celui mai puternic program de news din Romania, Stirileprotv.ro, ofera incepand din luna iulie, spectacolul vietii LIVE pe internet. ProTV News este disponibil din luna iulie, gratuit, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si ofera acces la programele Stirilor ProTV, editiile speciale ale redactiei stirilor, principalele evenimente ale zilei acoperite in format breaking-news, cu imagini si relatari in direct ale corespondentilor aflati in locurile fierbinti ale Romaniei.

Tot aici pot fi urmarite emisiunile si campaniile marca Stirile ProTV. Primul eveniment major acoperit in intregime LIVE pe noul canal online care emite pe Stirileprotv.ro a fost Referendumul organizat pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu.

Internet ProTV a reusit in luna iulie sa inregistreze trafic record si pe site-urile: perfecte.ro (1,131,026 unici), procinema.ro (927,633 unici), debarbati.ro (575,763 unici), yoda.ro (454,074 unici), foodstory.ro (200,048 unici).