Mai mult, ofera IN TIMP REAL rezultatele scrutinului din 10 iunie si numele castigatorilor pentru fiecare judet: de duminica seara de la anuntarea primelor detalii si pana la publicarea rezultatelor finale. Avantajul numarul unu al aplicatiei este faptul ca NU are nevoie de instalare.

Rapida si usor de utilizat, aceasta poate fi accesata – datorita design-ului sau de tip responsive – de pe orice dispozitiv conectat la internet: calculatorul personal (www.stirileprotv.ro), telefonul mobil (m.stirileprotv.ro) si tableta (aplicatia Stirileprotv.ro pentru ipad).

Utilizatorii aplicatiei vor avea la dispozitie informatii despre primii clasati in cursa pentru Primaria orasului si Presedintia Consiliului Judetean, dar si lista partidelor castigatoare la Consiliul Local si Consiliul Judetean.

Tot aici vor fi afisate duminica seara rezultatele sondajelor de opinie la iesirea de la urne (exit-poll-uri), iar din 11 iunie rezultatele partiale si oficiale, pe masura ce acestea vor fi anuntate de Birourile Electorale.

Pentru alegerile din 10 iunie, stirileprotv.ro a reactivat si Cabina ProTV sub sloganul "Angajam primar!". Inainte de a intra in cabina de vot, romanii sunt invitati sa intre in cabina online de pe stirileprotv.ro. Aici pot alege intre inregistrarea unui mesaj video sau trimiterea unui mesaj text pentru a spune ce asteptari au de la viitorul primar si pentru a-i face lista de prioritati pentru urmatorii patru ani.