Evenimentul se va desfasura in San Francisco la Centrul de Artal “Yerba Buena”, locul preferat al companiei pentru lansarea de produse noi, anunta site-ul AllThingsD.

Purtatorul de cuvant al Apple a refuzat deocamdata sa comenteze informatia. 

Versiunea precedenta a tabletei Apple a fost introdusa pe piata in primele luni ale anului 2011, in timp ce primul ipad si-a facut aparitia la sfarsitul lunii ianuarie 2010.

Cum va arata iPad 3 si care va fi pretul tabletei

Compania care are venituri peste limitele imaginatiei

Ipad-ul este lider pe piata tabletelor, insa concurenta devine din ce in ce mai puternica. Tabletele Kindle Fire, lansate de Amazon.com, sunt comercializate la un pret de doua ori mai mic decat iPad-ul, dar detin cote de piata foarte mici.

Fata de 2010, vanzarile de tablete Apple s-au dublat in luna decembrie 2011 si au ajuns la 15,43 milioane de unitati comercializate.

Capitalizarea Apple pe bursa a depasit anul acesta 400 de miliarde de dolari, potrivit CNN. Mai exact, cea mai secretoasa companie din lume a ajuns sa coste intr-atat incat isi permite sa achizitioneze aproape orice si-ar putea dori.

Apple tocmai si-a anuntat rezultatele financiare pentru primul trimestru fiscal din acest an, iar veniturile au depasit orice record. Astfel, compania a a avut venituri de 46,33 miliarde de dolari si un profit net de peste 13 miliarde de dolari.

Spre comparatie, in aceeasi perioada a anului trecut, Apple a inregistrat venituri de 26,74 miliarde de dolari si un profit net de 6 miliarde de dolari.
 

Citeste si:

Greseala de 1,32 miliarde de dolari a celor de la Mercedes

FBI il desfiinteaza pe Steve Jobs. Detaliile incredibile ale unei anchete de 191 de pagini