Astfel, utilizatorii ce opteaza pentru abonamentele Cosmote Perfect pentru Tine, cu preturi ce incep de 5,58 de euro (cu TVA) sau pentru o cartela prepaid beneficiaza de reduceri de 20%, inclusiv cei care au cartele Frog.

Toti clientii operatorului care activeaza, in perioada 15 aprilie – 15 iunie 2011, un nou abonament Perfect pentru Tine incheiat pentru o perioada de doi ani, beneficiaza de oferta promotionala ce consta intr-un discount de 20% la factura lunara, aplicabil la toate abonamentele in valoare de cel putin 7 euro pe luna (fara TVA).

Citeste si: Ofertele operatorilor telecom de Paste: reduceri la abonamente si smartphone-uri la 20 de euro

Viitorul, acum: Romania intra in era 4G VIDEO

Reducerea de 20% este aplicabila tuturor facturilor emise pana la 31 decembrie 2011, pentru toate serviciile, excluzand traficul in roaming, traficul catre numere de telefon speciale, si alte discounturi, taxe de ajustare, anulare/dezactivare.

Operatorul ofera discounturi si pentru cartele prepaid. In plus fata de bonusul de 1 euro oferit la Cartela BONUS 48 Energy pentru prima reincarcare de minim 4 euro credit din luna, ai reducere de 20% la orice activare si reactivare a extraoptiunilor incluse in oferta promotionala, pana la 15 iunie 2011.

Si Orange a redus pretul abonamentelor

Compania Orange ofera si ea reducere de 20% la o parte din abonamente. Cel mai ieftin abonament de la Orange costa 6,66 de euro, fata de 8,33 euro cat este acum, iar reducerea se aplica pana la finele anului, pentru contractele incheiate pe doi ani.

Tot aici, pretul unui smartphone incepe de la 19 euro, asa ca poti sa-ti iei un Sonyy Ericsson Xperia cu abonament pe doi ani. In continuare, un iPhone 3GS poate fi cumparat cu 79 de euro, pentru un contract incheiat pe doi ani, in valoare de 49 de euro lunar.