Tableta se poate achizitiona si impreuna cu un abonament de voce sau de date, in acest caz pretul pornind de la 1.322 de lei, cu TVA inclus.

Galaxy Tab are un ecran senzitiv cu diagonala de 17,5 cm  si dispune de o camera foto digitala de 3MP. Are o memorie interna de 16GB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie de pana la 32GB, datorita slotului Micro SD.

Sistemul de operare este un Android 2.2 multifunctional, foarte permisiv in privinta descarcarii si instalarii de aplicatii software.

Tableta poate fi achizitionata din magazinele Cosmote sau din reteaua Germanos.

Samsung Galaxy Tab este comercializat in Romania si de Orange si Vodafone.

Citeste si  Ce sanse au tabletele PC romanesti in fata celor straine?

Cine are cea mai buna oferta de pret vs trafic de internet

La Cosmote cea mai ieftina varianta de tableta plus internet porneste de la 1.322 de lei cu TVA inclus, cu abonament Connect Ultra+, pe doi ani. In acesti bani ai trafic de internet de 20 GB si viteza de pana la 3,1 Mbps. Costul? 18,60 de euro.

In acelasi timp, la Orange, poti cumpara un Samsung Galaxy Tab cu 299 de euro (1.261 lei) cu abonament pe doi ani de 35 de euro. In plus, ai 15 GB inclusi si viteza de pana la 14,4 Mbps. Bonus ai 60 minute pentru apeluri video in retea si 30 MMS. Asa ca abonamentul la Orange este mai scump, insa ai viteza mai mare de internet.

Vodafone are cea mai buna oferta din punct de vedere al pretului abonamentului de internet. Astfel, Samsung Galaxy Tab costa 499 de euro ( 2.115 lei), iar abonamentul - 17,71 euro pe luna cu TVA inclus. Ai 8 GB inclusi si viteza de 7,2 Mbps.

Pretul abonamentului este aproape egal cu cel oferit de Cosmote, insa traficul inclus (traficul in care viteza nu scade sub 7,2 Mbps la Vodafone) este mai mic - dpar 8 GB comparativ cu cei 20 GB oferiti de Cosmote.