Orange a lansat abonamentul Flamingo, in doua variante Flamingo 10 sau Flamingo 15 pentru cei care au nevoie de mai multe minute pentru convorbiri internationale. „Foarte multi romani care locuiesc in afara tarii au familia si prietenii in Romania. In consecinta, exista un interes ridicat pentru o comunicare facila in strainatate, direct de pe mobil, la tarife convenabile. Astfel, lansam abonamentele Flamingo care, pe langa minute internationale, ofera si minute nationale si minute in reteaua Orange”, a declarat Victor Wincentowicz, Consumer Marketing Manager-Postpay in cadrul Orange.

Cat te costa

Pentru varianta Flamingo 10 clientii au 100 de minute internationale si nationale catre mobil, 200 de minute internationale si nationale catre fix si 1000 de minute in retea, cu 10 euro/luna (TVA inclus). In cazul abonamentului Flamingo 15 - abonatii au 150 de minute internationale si nationale catre mobil, 300 de minute internationale si nationale catre fix si 1.200 de minute in retea, cu 15 euro/luna (TVA inclus).

După terminarea minutelor incluse apelurile sunt taxate conform tarifelor standard, in functie de tara apelată.

Vorbeste in Spania si Marea Britanie, la acelasi pret ca in Romania

De exemplu, operatorul UPC ofera un pachet cu 100 de minute incluse lunar pentru convorbiri in retele fixe din Romania spre Austria, Belgia, Spania, Ucraina, Turcia sau Polonia. Cat costa? Dai 15 lei pe luna (fara TVA), iar minutele pot fi folosite si pentru convorbiri nationale, atat in retelele mobile, cat si fixe. Al doilea abonament lansat costa 20 de lei pe luna (fara TVA) si are 200 de minute incluse.

Atentie insa! Abonamentele de telefonie lansate de UPC sunt valabile doar impreuna cu serviciul de cablu oferit de operator.

In schimb, cei de la RCS&RDS au oferte pentru cei care prefera cartele prepaid si nu vor sa incheie un abonament. Asa ca poti sa-ti cumperi o cartela prepaid cu 300 de minute incluse pentru convorbiri in Spania sau Italia, la 5 euro, pana la 31 martie.

Dupa consumarea minutelor incluse, abonatii pot vorbi in toate aceste retele Digi cu 4 centi pe minut.

Extraoptiune pentru apelurile in strainatate

Cei de la Cosmote au si ei o oferta destinata celor care tin legatura cu cei plecati din tara. De exemplu, cei care au rude in Europe, SUA, Canada sau Israel si suna pe fix sau pe mobil vor plati o extraoptiune de 1,86 de euro, potrivit site-ului operatorului.