Cresterea Google+ a depasit toate asteptarile grupului, a declarat vicepresedintele Vic Gundotra, citat de Bloomberg. Grupul a prezentat serviciul de socializare online in iunie, contestand dominatia retelei de socializare Facebook.

"Suntem impresionati de cresterea numarului de utilizatori ai Google+", a spus Gundotra intr-un interviu la Bloomberg TV.

Google+ reprezinta baza unei schimbari mai ample in cadrul grupului. "Google+ ar putea fi considerat drept Google 2. Google+ este urmatoarea generatie in care tot ce ofera Google este unificat, deoarece intelege mai bine utilizatorii. Asa ca toate serviciile devin mai bune", a spus acesta.

Google a intrat pe piata serviciilor de socializare online pentru a tine utilizatorii mai mult timp pe propriul site si pentru a-si creste, astfel, veniturile din publicitate. In ianuarie, grupul a anuntat ca a depasit 90 de milioane de membri, de peste doua ori mai multi fata de octombrie.

Totusi, baza de utilizatori este redusa in comparatie cu peste 845 milioane de membri la Facebook. In plus, ComScore estimeaza ca utilizatorii Google+ petrec pe site mai putin timp comparativ cu cei ai Facebook.

Citeste si:

Va mai amintiti de premiul de 1 milion de dolari oferit de Google? Un student a primit bani frumosi pentru ca a spart browserul Chrome