Facem intai o paranteza!

Daca nu stiai si o companie romaneasca NORC a dezvoltat o aplicatie concurenta cu cea a Google! Vezi aici o comparatie intre cele doua!

Si acum sa ne intoarcem la ce a lansat azi Google!

In total, serviciul de imagini Street View din Romania acopera 6.000 de km.

Aplicatia Street View cuprinde doar imagini de pe locurile publice, iar fetele oamenilor si placutele de inmatriculare ale autoturismelor au fost cenzurate, ca sa nu poata fi identificate.

Mai mult decat atat, utilizatorii pot marca imaginile pe care doresc sa le elimine din aplicatie daca le considera ca fiind inadecvate.

"Vrem sa punem la dispozitie companiilor uneltele potrivite pentru a se face cunoscute prin intermediul internetului. (...) In Romania 20% dintre companii sunt promovate on-line. Noi speram sa crestem acest procent in viitorul apropiat la 30%", a declarat Dan Bulucea, seful biroului local al companiei.

Prezent la conferinta de lansare, primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, a declarat ca serviciile Google ajuta la promovarea turistica a Capitalei.

Introdus in mai 2007, Google Street View ofera in prezent imagini a diverse orase din Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franta, Italia, Spania, Olanda, Portugalia, Elvetia, Cehia, Japonia, Taiwan, Australia si Noua Zeelanda.