Din 1 august, utilizatorii de internet au acces la cea mai tare paltforma online de entertainment. Divizia de internet a Pro TV S.A. lanseaza Voyo.ro, un site cu continut video premium, diversificat si exclusiv, unde utilizatorii pot alege ce si cand sa vada.

Astfel, pe Voyo.ro vor fi disponibile cele mai tari si mai actuale filme si seriale, show-uri TV, transmisii live ale unor evenimente importante, productii originale marca Pro TV si Acasa, dar si productii ale celor mai mari case internationale de productie.

Din 1 august, cine intra pe Voyo.ro va putea vedea si programele canalelor Pro TV S.A., imediat dupa difuzarea lor pe TV, dar si productii Pro TV si Acasa in exclusivitate, integral si inaintea tuturor, de la emisiuni, la episoade din serialele si telenovelele preferate.

Voyo.ro debuteaza pe 1 august cu filmul de Oscar "Discursul regelui/ The King’s Speech", cu Colin Firth si Helena Bonham Carter in distributie, o productie distinsa cu patru premii Oscar, un Golden Globe si trei premii BAFTA, printre cele 55 de distinctii si 89 de nominalizari primite de-a lungul timpului.

Tot din 1 august utilizatorii Voyo se vor putea delecta si cu "Vagabondul Milionar/ Slumdog Millionaire", mult premiat la Oscaruri, dar si cu la fel de celebrele productii "The Hurt Locker" sau "Nine".

Continutul Voyo.ro va fi disponibil atat gratis, cat si contra cost, la un pret prietenos, si va oferi o calitate inalta, multe noutati, materiale exclusive, legale si usor de accesat.