Primul smartphone Huawei care ruleaza noua platforma Android - Gingerbread - a fost lansat la Barcelona! Mobilul are un ecran de 3,2 inci si este pana acum cel mai subtire telefon cu Android avand doar 11,2 mm.

In comparatie, un mobil Motorola are 12,4 mm, HTC - 12 mm si Sony Ericsson - 15 mm.

Modelul X3 va fi disponibil pentru inceput in Japonia, in martie. Ca pret, va fi vandut la un pret mediu. De exemplu, in Marea Britanie utilizatorii il vor putea primi gratis la incheieirea unui abonament de 25 de lire lunar.

Tot azi, producatorul Huawei a prezentat o versiune mai subtire a S7. Tableta ruleaza Android 2.2, are 3G si WiFi.

Producatorii spun ca dispozitivul va fi lansat in primavara.

Plateste-ti facturile cu telefonul mobil

Tot la Barcelona a fost lansat un mobil Samsung cu ajutorul caruia vei plutea sa-ti achiti facturile la restaurant! Acesta are incorporata tehnologia NFC care te ajuta sa plateste cu telefonul in magazine, sa achiti biletele la metrou sau chiar sa scanezi etichete.

Nici partea tehnica nu a fost uitate: mobilul are Wi-Fi si Bluetooth 3.0. In privinta aspectului, telefonul are o carcasa metalica si margini rotunjite si doar 100 de grame.

Daca vei merge in Franta, din mai poti cumpara telefonul de acolo. Apoi va fi introdus pe rand in tarile europene, Asia de Sud-Est, India, Orientul Mijlociu si China.