Pe 5 ianuarie, ziua in care Google a lansat telefonul Nexus One (galerie foto), Jobs s-a grabit sa anunte ca “iPhone nu simte inca in ceafa respiratia competitorilor”.

O miscare nu foarte inspirata, spun gurile rele care au observat ca aplicatia cu numarul 1 miliard descarcata de pe iTunes Store a fost anuntata cu mare fast de Apple, in timp ce aplicatia cu numarul 2 miliarde a fost facuta publica odata cu aparitia pe piata a Nexus One, semn ca Apple simte deja amenintarea Google.

Noi nu ne-am bagat peste ei in domeniul cautarii online, ei au intrat in afacerea telefoniei. Vor sa omoare iPhone-ul, dar nu o sa-i lasam”, a spus Steve Jobs la o intalnire cu angajatii Apple, potrivit unei surse care a preferat sa-si pastreze anonimatul, informeaza wired.com.

El si-a varsat apoi naduful asupra motto-ului companiei, “Don’t be evil” (“Nu fi rau”), pe care l-a catalogat drept “o tampenie”.

Cat despre cei de la Adobe, Jobs spune ca sunt “lenesi”. “Au atat de mult potential si pot face atatea lucruri interesante, dar nu vor”, a tunat si a fulgerat Jobs, dand vina pe tehnologia Flash folosita de Adobe pentru faptul ca Mac are o sumedenie probleme.

Apple nu foloseste Flash, pentru ca are prea multe bug-uri. Daca un Mac are probleme mai multe probleme decat altele, de vina e Flash-ul. Nimeni nu o sa mai foloseasca tehnologia Flash, toata lumea va trece la HTML5”, a adaugat Jobs.

Sursa foto: Engadget