La Timisoara, Cluj, Sibiu sau Oradea, mii de oameni au iesit in strada sa strige ca vor alegeri libere si corecte! Iar in Bucuresti, lumea s-a strans in Piata Universitatii, de unde s-a plecat in mars pe bulevardele Capitalei.

Cele mai multe dintre adunari au fost anuntate si organizate pe retelele de socializare. In Bucuresti, sute de oameni s-au adunat in Piata Universitatii.

"Sectii noi in turul doi!" Cu acest mesaj, dupa trei ore in care si-au strigat nemultumirile, protestarii au pornit pe jos spre sediul Ministerului Afacerilor Externe: "Corlatean, demisia! Corlatean, demisia!"

De la sediul MAE, protestatarii s-au intors in Piata Universitatii, dar pe alt traseu, pe Calea Victoriei si pe stradutele din Centrul Vechi.

La Timisoara, protestul a fost si mai animat, iar in Piata Operei s-au adunat mii de oameni. Protestul a fost autorizat, iar timisorenii anunta ca, exact cu o zi inainte de turul 2, vor iesi, din nou, in strada!

La Cluj, mobilizarea a fost uriasa. Initial, in jur de 2.000 de oameni s-au strans in Piata Unirii, dar n-a trecut mult si li s-au mai alaturat 3.000. In cateva minute Piata Unirii a devenit neincapatoare. Inarmati cu steaguri si pancarte protestatarii si-au exprimat intr-un singur glas nemultumirea fata de modul in care s-au organizat alegerile in strainatate.

Multimea a pornit apoi pe unul din bulevardele principale si a facut o oprire in fata prefecturii. Ca sa evite incidentele, zeci de jandarmi si politisti au supravegheat zona.