• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Sute de persoane, protest in fata sediului MAE fata de proasta organizare a alegerilor in diaspora

Sute de persoane, protest in fata sediului MAE fata de proasta organizare a alegerilor in diaspora

Cateva sute de persoane s-au adunat duminica seara in fata sediului Ministerului Afacerilor Externe, pentru a protesta in semn de solidaritate cu romanii din diaspora, care au stat duminica ore in sir la cozi interminabile.

Initiativa a apartinut unui grup de tineri, care au lansat pe Facebook indemnul intalnirii.

"Suntem solidari cu diaspora. Vrem prelungirea votului pana cand toti cetatenii romani care stau acum la cozi voteaza. Este inadmisibil sa nu permiti propriei populatii sa voteze, in conditiile in care prezenta la vot este deja redusa. Sunt mii de oameni care asteapta acum sa voteze. Marea Britanie, Paris, Venetia, Madrid, Stuttgart suntem alaturi de voi! Puneti pe pagina de event imagini, videouri sau orice materiale aveti de la fata locului.

E dreptul tau sa votezi. E dreptul tau sa dispui de aceasta alegere asa cum doresti si e caz penal atunci cand nu o poti face. Cand incompetenta autoritatilor se traduce in prea putine hartii xeroxate, prea putine liste suplimentare, guvernul a esuat. Iesim in strada, nu stam la coada pentru democratie. Ne-o facem singuri. Hai cu noi!" - se arata in mesajul postat pe reteaua de socializare.

Oamenii au inceput sa soseasca la sediul MAE in jurul orei 20.00.

Toate detaliile, pe www.stirileprotv.ro


2 noiembrie 2014 23:08
Modifică setările cookies