"Incepand cu ora 16.00, Clubul Rezidential Stejarii gazduieste un meci demonstrativ de tenis, sustinut de patru glorii ale sportului mondial. Ilie Nastase, Gheorghe Hagi, Mansour Bahrami si Henri Leconte au decis sa joace un meci peste fileul de tenis intins in inima Clubului Rezidential Stejarii, pentru a demonstra tuturor, si mai ales tinerilor, ca sportul nu trebuie uitat, ca el poate fi practicat oriunde, pe strada, intr-un parc sau la coltul blocului, atata vreme cat exista bunavointa si dorinta de miscare", se arata intr-un comunicat al Tiriac Holdings.

Sositi in Bucuresti pentru turneul BCR Open Romania, cei doi mari fosti tenismeni, iranianul Mansour Bahrami si francezul Henri Leconte au acceptat provocarea de a-i infrunta pe terenul de tenis improvizat, construit in mijlocul aleii principale a Clubului Rezidential Stejarii, club apartinand unui alt fost mare sportiv roman, tenismenul Ion Tiriac.

Clubul Rezidential Stejarii este localizat in nordul Bucurestiului, in mijlocul unei paduri de stejari protejata, cu o suprafata de 200 ha, si integreaza 8 cladiri cu un regim de inaltime de S+P+3E, cu un total de 285 de apartamente, avand 2 pana la 7 camere. Exista 610 locuri de parcare, din care 344 subterane si 266 supraterane.