Foarte multe magazine din Romania s-au transformat in centre de inchiriere in care gasiti de toate. Cu alte cuvinte, alegeti obiectul si, pentru o saptamana, o sa fie doar al dumneavoastra. Daca il deteriorati insa, faceti un credit la banca si va ramane pe veci.

Laura pune pret pe accesorii, iar de curand a descoperit o mina de aur: un magazin online care da posete spre inchiriere. Asa ca daca saptamana aceasta se lauda cu o geanta Guess, pentru weekend vrea mai mult.

O poseta de la o firma cu renume costa in mod normal mii de euro, insa se si inchiriaza cu cel mult 100 de euro pe saptamana.

Exista solutii chiar si pentru mirese. Dana, de pilda, isi doreste o rochie de printesa. O sa plateasca pentru ea 1.200 de lei pe cinci zile.

In functie de model si de casele la care au fost facute rochiile, se pot imprumuta pentru 100, dar si pentru 5.000 de euro.

La randul lor, barbatii pot scapa la fel de usor, mai ales daca in mod normal nu se imbraca in stilul bussines.

Si doamnele sau domnisoarele care au un eveniment la care trebuie sa arate impecabil isi pot lua tinuta cu imprumut. Pe piata exista firme care inchiriaza rochii de ocazie, multe dintre ele semnate de creatori renumiti.

Si magazinele de electronice au cateva produse pe care le plimba de la un client la altul. Sistemul de sonorizare sau video proiectorul se inchiriaza cu 45 de euro pe zi, iar un laptop cu 20 de euro - negociabil.