"Calendarul este realizat in scop caritabil si va aparea ca insert al unei reviste cu care am colaborat, editia din decembrie, urmand sa fie vandut si la bordul avioanelor Blue Air. Este primul calendar de acest gen realizat de Blue Air. Initial, am vrut ca pentru fiecare luna sa apara o fata, insa am avut foarte multe cereri din partea stewardeselor si ne-am oprit cu greu la 21 de fete. In calendar vom avea si doi insotitori de zbor. De asemenea, pasagerii vor putea vedea fotografii din timpul sedintelor in editia de iarna a revistei de bord a companiei noastre", a afirmat Tatu, citata de Mediafax.

Ea a adaugat ca pana acum au fost doua sedinte foto, urmand ca acestea sa continue in functie de numarul fotografiilor realizate. Fotografiile au fost facute intr-un hangar din incinta Romaero Baneasa.

"Pentru calendarele vandute la bordul avioanelor fondurile stranse vor fi donate unor asociatii de copii, in vederea imbunatatirii conditiilor in care acestia se dezvolta. Urmarim si alte canale de distributie la nivel national si, in functie de acestea, vom stabili tirajul pentru calendare", a mai spus Tatu.
 
Blue Air, companie detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, este primul operator aerian din Romania care a lansat calendare de acest gen.