Cei mai mari datornici la bugetul de stat sunt cei de la Dinamo. Astfel, Asociatia Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti are datorii de 45,8 milioane de lei. Anul trecut a intrat in insolventa, dar a reusit sa suspende procedura de executare silita in instanta.

Nedorita medalie de argint le revine celor de la Rapid Bucuresti. Gruparea din Giulesti are restante ce depasesc 14 milioane de lei.

Nici cei de la FC Universitatea S.A nu stau mai bine. Datoriile lor totalizeaza 9,9 milioane de lei.

Pe locul patru s-au clasat cei de la Timisoarea. Gruparea de pe Bega a adunat nu mai putin de 8,1 milioane de lei datorii la stat.

Problemele nu ii ocolesc nici pe cei de la Unirea Urziceni. Dupa ce au dominat Liga I in anii trecuti, acum au ajuns in top 7 datornici la stat! Asa ca, in cazul lor, restantele au depasit 5,1 milioane de lei.

Astra Ploiesti a acumulat puncte pe teren propriu, insa nu pe gazon, ci la stat. Restantelor clubului au depasit 3,1 milioane de lei.

In schimb, FC Vaslui este la coada clasamentului si pe teren si la datorii: are de dat Fiscului 2,6 milioane de lei.

Sechestru la Craiova

Fiscul a decis sa puna sechestru pe drepturile federative ale jucatorilor sub contract cu Universitatea Craiova in contul datoriilor de peste doua milioane de euro pe care clubul din Banie le are fata de statul roman, scrie Mediafax.

Astfel, Universitatea Craiova nu mai poate transfera jucatori decat cu instiintarea fiscului.