In total au fost vandute 147.000 de cupoane in perioada ianuarie-februarie 2011, cel mai scump fiind in valoare de 1.677 de lei pentru o vacanta de doua persoane la Lisabona, oferita de site-ul e-redus.ro, spune Matei Pavel (24 de ani), proprietar si actionar unic al Konk Media, companie care administreaza cautareduceri.ro.

Cele mai ieftine vouchere vandute au avut valoarea de 1 leu pentru mai multe categorii, de la pizza pana la intrarea la patinoarul din Drumul Taberei din Bucuresti.

"Cele mai cautate domenii sunt restaurantele, ofertele la pizza facand ravagii de fiecare data, dar si saloanele de infrumusetare", spune Pavel. In primele doua luni s-au vandut 10.200 de vouchere cu oferte la pizza, in valoare de aproximativ 25.000 de euro, potrivit cautareduceri.ro.

Cea mai mare reducere vanduta pana acum a fost de 99%, de un leu in loc de 150 de lei pentru un abonament de o luna la karate. Printre cele mai vandute vouchere din acest an au fost cele de 4 lei in loc de 19 lei pentru pizza pe Kuponiada.ro, dar si 5 lei pentru 50% reducere la orice achizitie din colectia noua in magazinele Accesorize.

Citeste continuarea in Ziarul Financiar!