Din cauza datoriilor de milioane de euro pe care le au de incasat de la oameni, cei din Primaria Craiova au transformat agentii Politiei Locale in recuperatori.

"Au menirea sa mearga in punctele termice si nu sa stea sa vada ce face doamna de la asociatie si sa o ia de mana si sa se duca la cei care nu isi platesc intretinerea. Eu nu zic sa ii executam, dar sa plateasca", a declarat primarul Craiovei, Antonie Solomon

Acestia s-au prezentat astazi la usa mai multor locatari. O doamna care nu si-a mai platit intretinerea de cativa ani si a ajuns la datorii de 15.000 de lei le-a trantit usa in nas politistilor. Din cauza ei si a multor altora, tot blocul a ramas fara caldura.

Ca aceasta femeie sunt multi altii. Unii spun ca au copii de crescut, altii ca si-au vandut deja tot ce au avut prin casa si ca tot nu au cu ce sa plateasca. Un barbat se plange ca lucreaza la Electroputere si nu a mai primit salariul la timp. Are acum datorii de 4.000 lei.

Pentru ca astazi n-au avut prea mare succes, astfel de actiuni vor continua in zilele urmatoare - mai ales dupa-amiaza, cand oamenii sunt acasa.