Si vantul mai are unele porniri in sud-est, iar maximele termice vor fi cuprinse intre 4 si 11 grade Celsius.

Vezi VIDEO pe www.stirileprotv.ro!

In Dobrogea se anunta multi nori, cateva momente insorite si vant cu intensificari. In regimul termic nu prea apar mdificari. Mai sus, in Muntenia si sudul Moldovei innorarile persista, dar e posibil sa zarim si soarele. Temperaturile raman modeste. In nordul Moldovei si in Bucovina se incalzeste usor fata de ieri. Norii vor fi numerosi, dar nu mai sunt semne de precipitatii. In nordul Transilvaniei si in Maramures vremea se imbuneaza si astazi vom avea soare si 10...11 grade in termometre.

In tinuturile vestice scapam de ploi, dar norii nu se imprastie. Se incalzeste usor fata de ieri. In zonele centrale se anunta multi nori, un pic de soare si temperaturi mai ridicate in partea vestica a provinciei. In sud-vestul tarii vremea ramane inchisa si va mai picura si astazi. Si in tinuturile sudice mai apar ceva conditii de ploaie, dar trecator se va arata si soarele.

In Bucuresti asteptam atmosfera cam inchisa, vant activ si o maxima in jur de 9 grade.

Pentru zona montana se anunta innorari consistente si precipitatii mixte, mai ales in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului. Vantul se inteteste pe creste, iar temperaturile scad in aproape toate masivele. Stratul de zapada a mai crescut putin la Predeal.

Astazi asteptam vreme cam mohorata, ploi slabe in sud-vest si in zonele deluroase, lapovita si ninsoare la munte.

Marti se anunta vreme frumoasa in vest si in nord-vest, innorari temporare si conditii de ploaie slaba in celelalte zone. Miercuri se incalzeste usor. Norii se mai aduna doar in tinuturile estice si la munte, pe unde pot lasa cativa stropi, in rest primim timp frumos.

Joi incalzirea vremii continua si vom avea soare si atmosfera placuta peste tot. Maximele termice se vor situa intre 10 si 18 grade.