Vineri - Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 21 de grade, iar cele minime, in general, intre 0 si 8 grade.

Cerul va fi variabil, mai mult senin in regiunile sudice, dar cu innorari temporare noaptea in nordul si nord-vestul tarii unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in nordul Moldovei, Dobrogea si la munte. Izolat vor fi conditii de bruma.

Sambata - Vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a teritoriului, in special in regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi in vestul, centrul si nordul tarii si posibil izolat, in a doua parte a intervalului, si in celelalte regiuni.

In cursul noptii in Carpatii Orientali si in nordul Moldovei vor fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, local cu intensificari, mai ales in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10...11 grade in nordul Moldovei si 21...22 de grade in Muntenia, iar cele minime intre -1 si 8 grade.

Presiunea atmosferica va creste in regiunile vestice si nordice.

Duminica - Vremea se va raci, mai accentuat in nord si in est. Cerul va avea innorari si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii. In zona montana si in Moldova vor fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud, sud-est si la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1...2 grade in nordul Moldovei si 16...17 grade in Oltenia, iar cele minime, in general, intre -8 si 2 grade.

Luni - Vremea va fi in general inchisa si va ploua mai ales in vestul, centrul si nordul tarii. In nordul Moldovei si in zona de munte precipitatiile vor mai fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, iar cele minime intre -2 si 7 grade.

PROGNOZA PENTRU ZONELE MONTANE

Vineri - Vremea va fi mai calda decat In mod obisnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare noaptea in Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali, unde doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.

Sambata - Vremea se va mentine calda. Cerul va avea innorari temporare si pe arii relativ extinse in cursul zilei va ploua. Noaptea in nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in zona inalta.

Duminica - Vremea se va raci, mai ales in masivele din nordul tarii. Cerul va fi temporar noros si pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii sub forma de ploaie la altitudini sub 1500 m, dar si sub forma de lapovita si ninsoare la altitudini de peste 1500 m. Vantul va prezenta intensificari mai ales pe creste.

Luni - Vremea va fi in general inchisa. Pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii sub forma de ploaie la altitudini joase si sub forma de lapovita si chiar ninsoare la altitudini de peste 1800 m. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona inalta.