Anchetatorii au gasit langa corpul Madalinei Manole un recipient cu insecticid si un pahar, criminalistii spunand ca cel mai probabil artista a inghitit din respectiva substanta.

Madalina Manole fusese internata pe 17 iunie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti, in urma unei tentative de suicid cu medicamente.

Primele cercetari indica fara dubii ca artista s-a sinucis, unul din elemente care confirma aceasta ipoteza este si mesajul pe care cantareata l-a lasat, miercuri, in jurul orei 2.00, sotului sau pe telefonul acestuia, in care spunea, printre altele, ca ii pare rau, dar "ca nu se mai simte frumoasa".

Marti seara, pana tarziu, mai precis la ora 22.00, Madalina Manole a cantat la o petrecere, unde s-a comportat normal, nimeni nebanuind framantarile artistei.

Politistii de la Inspectoratul Judetean de Politiei Ilfov, doi ofiteri de la IGPR si un procuror al Parchetului Capitalei fac investigatii cu privire la imprejurarile in care a decedat cantareata Madalina Manole, necropsia urmand a fi efectuata joi.

Firul evenimentelor

Mircea Petru, sotul artistei, a apelat serviciul de urgenta 112, spunand ca Madalinei i s-a facut rau, locuinta lor aflandu-se in localitatea Otopeni, langa Bucuresti.

Ambulanta a fost anuntata la ora 05:37, iar cea mai apropiata salvare, cu o asistenta medicala, a ajuns la ora 06:01 si a gasit-o in stop cardio-respiratior, fiindu-i facuta o manevra de resuscitare, iar apoi a fost chemat medicul, care a ajuns in trei minute.

Cantareata a decedat insa si nu s-a mai putut face nimic.

Madalina Manole a fost gasita cazuta pe holul de langa baie, intr-o balta de sange, cu capul spart.

Langa ea s-a gasit un bidon cu o substanta chimica, care raspandea un miros foarte puternic pe tot holul.

La casa artistei din Otopeni au sosit rapid foarte multi politisti si procurori, care au demarat impreuna o ancheta.

Sotul Madalinei Manole a intrat in stare de soc.

Decesul s-ar fi produs dupa ora 2 dimineata, potrivit unor informatii preliminare, dupa ce doi soti mersesera la culcare in jurul orei 1.

Artista ar fi implinit chiar astazi 43 de ani si lucra la un nou album, dorindu-si relansarea pe scena muzicala.

Madalina Manole acuza probleme de sanatate, cardiace, mai exact, ceea ce ar putea fi una dintre cauzele deciziei ei de a-si pune capat zilelor.

Aceasta avea un baietel in varsta de doar un an de zile, nascut in iunie 2009, Petru junior, si era la a doua casatorie, dupa un mariaj destul de tensionat, de 15 ani, cu regretatul compozitor Serban Georgescu.

Ea se casatorise cu inginerul Mircea Petru de-abia anul trecut.

Madalina Manole i-a lasat sotului sau un mesaj de adio la ora doua dimineata pe telefonul mobil. Familia nu doreste sa faca public continutul acestuia, considerand ca este un "mesaj personal".

Ulterior, jurnalistii au aflat ca mesajul spunea: "Imi pare rau, stiu ca sunt iubita!"

Nimeni dintre cei apropiati nu poate sa-si explice gestul cantaretei.

Dumnezeu sa o ierte!

Citeste detalii despre cariera artistica a Madalinei Manole, despre viata personala sau despre cursul anchetei pe www.stirileprotv.ro