De exemplu, vor veni mai multe zile si nopti speciale in care poti sa faci cumparaturi cu discounturi foarte serioase.

Outletul din Militari, Fashion House, are pe 13 noiembrie Super Shopping Day in care reducerile sunt de pana la 90% din pretul recomandat si vei gasi acolo si multe alte oferte speciale.

Outletul va fi deschis pentru cumparaturi in aceasta zi speciala intre orele 10:00 si 24:00.

In cele 14 ore cat vei putea cumpara haine, incaltaminte si tot felul de articole sportive si nu numai cu discounturi de pana la 90% poti castiga si super premii de 500 de lei la fiecare ora!

Mai departe, si magazinele din Unirea Shopping Center se pregatesc temeinic pentru o noapte a reducerilor pe 19 noiembrie!

Reducerile se vor face si in centrul comercial din Bucuresti, dar si in cel din Brasov si sunt de pana la 75%. Suna bine, nu?

"Noaptea reducerilor" are loc in data de 19 noiembrie, in intervalul 22:00 - 03:00.

Cateva dintre marcile cunoscute care pot fi gasite in Unirea Shopping Center sunt: STEILMANN, HOUSE OF ART, JUST SONS STUDIO, TINA R, LCW - imbracaminte; I.D. SARIERRI, SKINY, TRIUMPH - lenjerie intima; LEONARDO, MUSSETE - incaltaminte; SARRA BLU - cadouri si accesorii; LOTTO, NIKE, PUMA, KENVELO - imbracaminte sport,  SONY, PANASONIC, JVC - electronice; INA CENTER, AVON, PRIVILEGE, REVLON - cosmetice sau SENSIBLU - farmacie.

Mai departe, daca te gandesti la un parfum sunt deja cateva oferte bune pe piata. Sa le vedem!

De exemplu, magazinul online de parfumuri aoro.ro are lichidare de stoc, dar si promotia saptamanii!

Poate cauti de fapt lenjerie! Ce zici?

Sa ne intoarcem putin si la lucruri mai serioase: haine si incaltaminte! Sau ce zici de niste bijuterii?

Poate iti doresti totusi niste bijuterii mai sofisticate!

Daca nu vrei sa dai chiar atat de multi bani, putem vizita chiar acum un magazin online cu argint!

Sau poate cauti niste cadouri clasice?  Sau incaltaminte la mega-discount? Nu ar strica sa dai o raita si pe la magazinul "fizic" din Miniprix Otopeni pentru ca poti gasi botine de piele la 170-180 de lei!

Sau ai putea sa te mai uiti putin si pe la ofertele haine-originale.ro asta inainte sa iei o decizie finala!

Mai mergem putin la un outlet? Si sa nu uitam de The Outlet, "outletul" celor de la Outwear, pe care il gasiti la statia de metrou Stefan cel Mare. Sunt ceva oferte bune si acolo, daca sunteti dispus (-a) sa cautati cu atentie!