Totul este sa gaseasca si finantare. Pentru ca multi bucuresteni nu au caldura inca in apartamente, doi inventatori au venit cu o solutie: o instalatie de gaz care analizeaza exact puterea calorica.

Procedeul ar putea scadea costurile la intretinere cu aproape 40%, pentru ca se produce mai multa caldura, desi se consuma aceeasi cantitate de gaz necesara incalzirii locuintei.

Alti inventatori au date clare care arata ca peste 60% dintre romani sunt "cocosati de griji" si au afectiuni ale coloanei vertebrale.

Prin urmare, au scos la rampa scaunul versatil. E "cel mai sanatos scaun pentru coloana vertebrala", dar nu este neaparat si cel mai comod.

Prototipul costa 1.000 de lei, insa, cand creatorul va bate palma cu un producator de mobila, va costa cel mult 200 de lei.

Cate ore plang bebelusii, pana le ies primii dintisori si care sunt tehnicile de linistire? Raspunsul il are domnul Ioan Rusu. Inventatorul are brevet pentru un pat care leagana automat copiii si ii potoleste subit.

Exista tehnici de linistire si pentru parinti. Daca privesc cateva minute o stea tetrahedronica ar putea ameti. Este insa un camp de energie cristalina care reda echilibrul si armonia.