Pe langa ultimele oferte de angajare din partea companiilor de top, sectiunea va contine locuri de munca disponibile in Uniunea Europeana sau la stat, sfaturi de urmat pentru o cariera de succes sau o lista a programelor MBA.

"Pentru ca nu putem separa piata muncii de zona economicului si a socialului, am ales solutia parteneriatului, astfel incat sa dovedim ca unu plus unu fac mai mult de doi. Si, fiindca suntem un site DIY (Do It Yourself), credem in puterea informatiei si in dorinta romanilor de a  fi proactivi, atunci cand miza este viitorul lor profesional" a declarat Marius Girlea, General Manager www.jobsinro.ro.

"Incont.ro este unul dintre cele mai recente proiecte lansate de catre IBU ProTV, un site dedicat oricarei persoane preocupate de administrarea cat mai eficienta a finantelor personale. Astfel, parteneriatul incheiat saptamana aceasta cu jobsinro.ro a reprezentat o decizie naturala pentru IBU ProTV, oferind celor peste 4 milioane de vizitatori unici ai portofoliului de site-uri pe care il detinem un serviciu necesar in contextul economic actual", a explicat Eduard Darvariu, Director IBU Pro Tv.

Lansat la inceputul anului, www.incont.ro a depasit orice asteptari ca numar de utilizatori unici, inregistrand numai in  aprilie peste 250.000 de vizitatori si aproape 700.000 de vizualizari.

Tot din 29 aprilie, site-ul este disponibil si de pe telefonul mobil in noua versiune m.incont.ro!

Incont.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro TV S.A., care opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro sau www.wrestlingfan.ro.