Vrei sa-ti schimbi mobila din casa sau decoratiunile? Criza iti sare in ajutor cu reduceri consistente

Daca nu vrei sa apelezi la un credit ca sa-ti remobilezi casa sau sa-ti cumperi mobila in rate, chiar si fara dobanda, insa ai nevoie de un dulap sau chiar de mobila pentru dormitor poti sa incerci la executari silite.

Sa vedem cateva preturi. De exemplu, un mobilier de birou te costa 137 de lei plus TVA, in timp ce, in magazin, un birou plus un scaun te pot costa circa 200 de lei.

Un scaun ergonomic costa 37 de lei, iar un corp de mobilier cu 3 sertare - circa 121 de lei.

Electrocasnice si electronice

Daca ai nevoie de o canapea, o poti cumpara cu 379 de lei, iar un dulap plus un birou te costa 129 de lei, la cate trebuie sa adaugi si TVA. Oferte ai si daca vrei un fotoliu sau chiar o masa de biliard.

Iar daca vrei sa-ti cumperi si aparat de aer conditionat, pe cinci astfel de produse vei da 1.500 de lei.

Iar daca te gandesti sa-ti utilezi bucataria, si in acest caz ai solutii. De exemplu, un congelator te costa 209 lei, iar un televizor - 150 de lei.

Pe o imprimanta laser HP vei da 200 de lei.

Mai mult oferte de electronice gasesti AICI!

Cauti un laptop la 250 de lei sau mai degraba un telefon mobil la pret promotional?

Cum participi la o licitatie de la executari silite?

Ca sa participi la o licitatie trebuie sa depui o cautiune de 10% din pretul de vanzare. Pana la termenul licitatiei, trebuie sa depui 10% din pretul cerut, dovada atasandu-se la oferta de cumparare.

Mai mult, trebuie sa faci o oferta de cumparare cu cel putin cinci zile inainte de termenul fixat pentru licitatie. Dar daca nu castigi licitatia, nu te ingrijora! Tot ce trebuie sa faci, este sa faci o cerere adresata executorului.

Ce se vinde la executari silite

Practic, aici, poti sa gasesti orice: de la mobilier, la case sau chiar sticle de vin. Iar daca un birou sau un laptop au mai multe sanse sa-si gaseasca un cumparator, casele raman mult si bine la stadiul de "bun scos la vanzare". Oficialii din banci spun ca doar 10 -15% din imobiliele scoase la licitatie isi gasesc cumparator.

Iar daca la prima licitatie nu se vand, in general, la a treia sau la a patra licitatie se vand, pentru ca si pretul mai scade.

Citeste si Cat a incasat statul din executarile silite

Ia-ti o masina de la executari silite! Ai preturi foarte bune!