De exemplu, doar 43 de lei pentru un televizor. Site-ul executari.com are o lista de zeci de astfel de anunturi, cumparatori sa fie! Licitatia se va desfasura pe 25 ianuarie, pe str. Nicolae Titulescu, nr. 27, Bechet, Judetul Dolj. Trebuie sa depui si garantie de 10% din valoarea produsului pentru a putea participa.

Mai departe! Daca esti in cautarea unor produse electronice la preturi mici, atunci ai gasit locul potrivit. Un laptop Asus este scos la licitatie cu un pret de pornire de 500 de lei plus TVA sau unul HP la 534 de lei plus TVA.

Iar o imprimanta performanta costa cam 1.300 de lei plus TVA. 

Arta la preturi "silit" de mici

Daca iubesti arta si nu ai bani sa te apropii de lucrarile celebre ale pictorilor de renume, atunci trebuie sa vezi colectia firmelor de la executari silie! Un tablou numit Umbra Merilor costa 1.077 de lei plus TVA, iar Peisaj pe Nera valoreaza 862 de lei plus TVA.

Iar cum nimic nu scapa de Fisc, afla ca poti gasi haine la preturi convenabile. astfel, 30 de perechi de blugi pentru barbati sunt scoase la licitatie pentru 2.400 de lei plus TVA. 

Iar un intreg stoc de confectii, de data asta second-hand, valoreaza 1.338 de euro.

Exista si firme care liciteaza chiar o fabrica de tricotaje cu 3,68 de milioane de lei plus TVA (fara produse) sau cu 1,90 de milioane de lei cu tot cu paltoane si bluze.

Fa-ti casa cu materiale de la Fisc

Poate parea o gluma! Ei bine nu e! Si asta pentru ca poti cumpara orice material pentru constructia unei case de la licitatiile de profil.

Astfel, poti gasi cherestea sau 12.000 de bucati de caramizi cu 9.799 de lei plus TVA. Iar un atelier de tamplarie ajunge la 50.000 de lei in Covasna.

In plus, tot pe site-uri de executari silite gasesti si vin pentru petreceri sau pentru Sarbatorile de anul acesta. Asttfel, un litru de vin alb de masa costa 1,53 de lei plus TVA.