Noul serviciu de plata este disponibil in 76 de statii de distributie carburant OMV din Romania, dupa un program de functionare extins, inclusiv in weekend.  

In toate cele 76 de statii OMV, poti sa beneficiezi de aceste servici dupa ce prezinti factura si iti este scanat cod de bara de pe acesta.

ATENTIE: Plata se realizeaza doar in numerar iar banii ajung la banca in termen de doua zile lucratoare de la efectuarea platii. Comisionul tranzactiei este zero.  

Am inceput parteneriatul cu Porsche Finance Group in luna mai, prin lansarea serviciului de incasare a ratelor Porsche Bank in statiile OMV si consideram ca extinderea gamei de servicii oferite impreuna aduce solutii optime pentru clientii in miscare”, a declarat Rainer Schlang (foto), membru al Directoratului Petrom, responsabil pentru Marketing

Serviciul de accesare a facturilor de leasing financiar, disponibil pe site-ul www.porscheleasing.ro, vine in ajutorul clientilor care doresc sa achite rapid ratele de leasing financiar, oferindu-le posibilitatea de printare a facturilor. Astfel, clientii pot printa facturile si pot merge cu ele direct la una dintre cele 76 de statii OMV, pentru a-si plati rata lunara.

Benzinariile OMV din Romania sunt detinute de OMV Petrom, cea mai mare companie din Romania si parte a grupului austriac de petrol si gaze OMV.

Vezi AICI unde sunt localizate benzinariile OMV!