Oferta este valabila pentru plata cumparaturilor facute la oricare dintre cei peste 9.500 comercianti parteneri CardAvantaj, dar si la orice alt comerciant din tara sau strainatate, fara nici un cost suplimentar asociat.

Totodata, oferta este disponibila atat pentru tranzactiile efectuate in magazine, cat si pentru cele on-line, pe orice site care accepta plata prin card.

“CardAvantaj este primul card de credit din Romania care a oferit facilitati de cumparare in rate fara dobanda si bonus pentru fiecare tranzactie. Urmarind traditia campaniilor de sezon, anul acesta am decis sa oferim o perioada de gratie de pana la 2 luni pentru cumparaturile din perioada Craciunului. Astfel, posesorii de CardAvantaj pot achizitiona mai multe cadouri cu ocazia sarbatorilor, fara grija platilor imediate”, a declarat Bianca Ionita, Director Carduri in cadrul Credit Europe Bank.

Aceasta campanie, parte dintr-o serie de proiecte dedicate clientilor Credit Europe Bank, vine in sprijinul posesorilor de CardAvantaj in perioada cumparaturilor de Craciun.